Wilt u een eigen advertentiesite runnen?

Wellicht droomt u ervan om uw eigen advertentie website te maken. Met een speciaal PHP script is dat prima te doen. U kunt in dit artikel meer informatie over het script vinden. U kunt in de volgende alinea een link vinden naar meer informatie.

Het is ook met een eigen marktplaats website mogelijk om daarvoor een beheeromgeving te hebben. Er wordt dan ook wel van een marktplaats CMS gesproken. Over een dergelijke tool kunt u op de pagina Eigen advertentie website bouwen meer informatie vinden. In dat artikel vindt u een link naar de website van de aanbieder. Wanneer u dus op de link klikt, komt u op de juiste pagina terecht.

Op de website kunt u een blok plaatsen met daarbinnen de laatst bekeken advertenties. Iemand die uw advertentie website bezoekt, kan door naar de juiste rubrieken te navigeren heel makkelijk de door hem gezochte objecten vinden. Uw eigen advertentie website kan op deze manier betaalbaar gemaakt worden.

Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.