Wil je een eigen adventiesite starten?

Zou u graag een eenvoudig aanpasbare marktplaats website willen beginnen? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Het script geeft adverteerders de mogelijkheid om heel eenvoudig advertenties te plaatsen. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Er kan bij het plaatsen een categorie worden gekozen.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina advertentie website. U leest op die pagina hoe u betaalbaar een advertentiewebsite script kunt aanschaffen. U krijgt met het script de mogelijkheid om betaalbaar uw eigen advertentiewebsite in te richten. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

Op uw website zullen adverteerders gemakkelijk foto’s bij hun advertentie kunnen plaatsen. Het aantal foto’s dat adverteerders maximaal kunnen plaatsen is eenvoudig in te stellen in het script. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Met het script kunt u voor deze mogelijkheden een bedrag vragen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.