Uw site samenstellen met een CMS pakket

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt meestal van een CMS systeem. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op CMS definitie. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U kunt gedurende het draaien van dit script de belangrijke informatie over uw zakelijke website invoeren. Daarnaast kunt u verder een beheeraccount toevoegen middels het installatiescript. Met behulp van dit account zijn in de beheergedeelte beheerderstaken uit te voeren.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen makkelijk aan uw website toe te voegen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten met behulp van uw website te koop aanbieden. Op het moment dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. Via het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de optie om een demo omgeving te bekijken.