Uw nieuwe startpagina samenstellen

De pagina Uw nieuwe startpagina maken voorziet u van meer informatie over het advertentie script. Een dergelijk script is vaak prima te betalen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor online inkomen genereren. Zo is het verkopen van backlinks een optie. Tevens is het mogelijk om een banner op uw startpagina te tonen. Met deze mogelijkheden verdient u de kosten van het script vrij snel weer terug.

Wat interessant is, is het zelf maken van een startpagina website. Het is niet nodig dat u veel weet van programmeren of websites maken. Het koppelen van de startpagina’s aan het juiste subdomein neemt het script voor zijn rekening. Op deze manier kunt u zich vooral focussen op de content. Via de beheerpaneel kunt u de website volledig naar uw eigen wens veranderen.

Regelmatig zegt men dat linkpagina’s geen waarde meer hebben voor zoekmachine optimalisatie. Maar het is misschien om met startpagina’s toch hoog in Google te komen. U kunt teksten op de startpagina’s plaatsen waardoor de waarde hoger ligt dan bij alleen een linkpagina. Op deze manier kunt u startpagina’s nog altijd inzetten voor SEO.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het is bijvoorbeeld waarschijnlijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina als u dat wilt. Naast een lijst van links kunt u zo bovendien andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een bezoeker kan middels dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.