Uw nieuwe startpagina bouwen

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Natuurlijk is dat mogelijk. Zelfs wanneer u amper technische kennis heeft. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Via de link naar de pagina Goede startpagina komt u aan meer informatie. Zo een script is in PHP gemaakt. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheerpaneel doen.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. U kunt op het moment dat beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.