Uw marktplaats goedkoop maken

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er zal dan een werkende en eenvoudig te veranderen advertentie website tot uw beschikking komen. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Het reageren op een advertentie is enorm gemakkelijk middels een reactieformulier te doen. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig via een reactieformulier doen.

Een advertentie website kan op diverse wijzen voor inkomsten zorgen. U kunt meer lezen over een ondersteunend marktplaats PHP script met behulp van Een eigen advertentie website bouwen. Om dit te realiseren is geen verstand van programmeren. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u niets meer zelf te programmeren. Het marktplaat script geeft u de beschikking over een beheerpaneel. Met het beheerpaneel past u uw website binnen een handomdraai aan.

U krijgt ook de optie om simpele banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Het plaatsen van een Adsense blokje is enorm eenvoudig. Maar het is tevens mogelijk om met iemand een al bedrag voor een vaste periode af te spreken. Het script is voorzien van een banner rotator.

Uw advertentie website is met het marktplaats script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is makkelijk te doen. Per afzonderlijke rubriek kunt u daarbij meta gegevens invullen, die bij de betreffende rubriek aan de zoekmachines worden doorgegeven. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.