Uw favoriete sites online beheren

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Het artikel nederlandse startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.