Uw eigen startpagina samenstellen

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Startpagina’s zijn typisch Nederlands. De website startpagina.nl begon ermee. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Uiteraard mag het subdomein niet al in gebruik zijn.

Voor het bouwen van een eigen startpagina bevat de pagina nuttige informatie. Als een bezoeker een account aanmaakt dan kan hij daarmee op uw site inloggen. Men kan inloggen met een eigen account en vervolgens een nieuwe startpagina aanmaken. Men zal een startpagina script doorgaans schrijven in de programmeertaal PHP. Ook is een database vaak nodig voor het opslaan van de gegevens. U installeert het script op uw webruimte. U zult meestal support bij de ontwikkelaar van het script kunnen krijgen bij het installeren. Een andere interessante mogelijkheid is het volgende. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. Het startpaginascript kan zelf controleren of betaling gelukt is. In dat geval wordt de link geplaatst. Het is vanzelfsprekend dat u een interessante website in elkaar moet zetten om bezoekers aan te trekken.

U dient bij het bouwen van een goede startpagina verschillende aspecten in de gaten te houden. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen. Startpagina’s zijn een behoorlijk Hollands fenomeen. De structuur komt dan ook van het Nederlandse startpagina.nl af.