Uw eigen startpagina op touw zetten

Is het bezitten van een startpagina website iets wat u graag wilt? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Na de installatie kunt u startpagina’s met het PHP script aanmaken. Een eigen startpagina beginnen op uw website is voor bezoekers eenvoudig te doen. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Dit gebeurt zonder uw tussenkomst. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. De pagina bevat meer informatie over dit onderwerp Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt het script na de betaling direct downloaden.

Het script zal zelf de benodigde tabellen in de database aanmaken. De installatie kan ook door de aanbieder worden gedaan. Het script is compleet, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.