Uw eigen startpagina online zetten

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Uiteraard kan dat. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via de pagina Eigen startpagina maken leest u daar meer over. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Met behulp van een speciaal beheergedeelte op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen als men dat wil. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina als u dat wilt. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.