Uw eigen advertentie website maken

Bent u nieuwsgierig naar de opties die een eigen advertentie website u geven, dan is dit artikel zeer interessant voor u. We staan stil bij de mogelijkheden die u heeft. Verder zonder technische kennis is een eigen marktplaats met de juiste tool in handen makkelijk te beginnen. U kunt het beheergedeelte bereiken door in te loggen op de website. De adverteerder kan daarbij voor extra mogelijkheden kiezen. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.

Op de pagina eigen marktplaats beginnen staat meer informatie over een dergelijk marktplaats CMS. Spam wordt automatisch door het script geblokkeerd. U verdient dan meteen een gedeelte van de kosten terug. Verder kunt u een bescheiden bedrag rekenen voor het registreren van een nieuw account.

Andere dingen die nodig zijn, zijn een eigen domein en webruimte. Een database zal nodig zijn om het advertentie script te kunnen draaien. Tevens is het kunnen draaien van PHP scripts nodig. Elk onderdeel van uw website is met het marktplaats PHP script aanpasbaar. De programmeurs hebben het systeem zo gebouwd dat u daarnaast zonder technische achtergrond ermee kunt werken. Op de website van de aanbieder vindt u makkelijk het stappenplan van de installatie. De developer van het PHP script kan u helpen bij de installatie.

Registreren als adverteerder kan middels een formulier op uw advertentie website. Een eigen account geeft mensen de mogelijkheid om een advertentie toe te voegen. Bij de advertenties kunnen enkele afbeeldingen worden toegevoegd. Men selecteert eenvoudig de gewenste rubriek. U kunt tevens extra mogelijkheden aanbieden. Een website vermelding is een voorbeeld van zo een optie waar u geld voor kunt rekenen.