Uw bookmark links op een rijtje

Een goede positie in de zoekmachines is voor een website belangrijk. Wilt u geld met uw site verdienen, dan is een goede positie erg belangrijk. Links die naar uw site verwijzen zijn daarbij een belangrijke factor. U kunt op bestaande websites uw link aanmelden, maar een eigen startpagina website beginnen is ook interessant. U kunt uw eigen website dan beter promoten.

Op een aantal manieren is relatief makkelijk geld te verdienen met de site. Wilt u meer te weten komen hierover, dan is het doornemen van startpagina website een goed begin. Zo is het plaatsen van Google AdSense banners vrij eenvoudig. Sluit u zich aan bij een affiliate netwerk, dan kunt u ook middels affiliate marketing producten promoten op uw website.

U kunt via het beheerscherm van uw site de website compleet naar wens aanpassen. Wanneer u een aanpassing doet zal deze meteen op de website voor bezoekers zichtbaar zijn. Wanneer u naast gewone links ook teksten wilt plaatsen op de pagina’s, dan is dat ook een mogelijkheid. Per blok op de dochterpagina’s kunt u de kleuren en de uitstraling aanpassen naar uw eigen smaak. En met zogeheten RSS-feeds kunt u van verschillende sites het meest recente nieuws inlezen en weergeven.

Het is niet ongewoon om voor elk thema een individuele startpagina aan te maken. U kunt voor ieder deelonderwerp een rubriek aanmaken waarbinnen u de website vermeldingen plaatst. Aan elke rubriek kunt u een logische naam toekennen.