Startpaginabeheer

Zou u graag een eigen startpagina website willen hebben? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. In feite is een startpagina script een speciaal CMS script. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Het script zal na een succesvolle betaling de link zelf plaatsen in de juiste rubriek. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina hoe maak ik een startpagina door. De website bevat ook een aanbeveling voor een modern startpaginascript die erg betaalbaar is. U kunt het script na de betaling direct downloaden.

Het script zal zelf de benodigde tabellen in de database aanmaken. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Zo wordt het ook voor u mogelijk om een eigen startpagina website te runnen. Een bezoeker kan een account aanmaken. Daarmee kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.