Start een webshop

Is het starten van een internetwinkel een interessante optie voor u? Voor een eigen internetwinkel raad ik u aan een script te gebruiken. U kunt dan uw internetwinkel met behulp van een beheeromgeving wijzigen. Een beheeromgeving geeft u de optie om op simpele slimme producten toe te voegen aan uw internetwinkel. De bezoeker kan vervolgens de door u aangeboden producten online bestellen.

Vermoedelijk zou u graag met een internetwinkel script aan de slag gaan. Dan verwijs ik u graag naar Een webwinkel beginnen. In het artikel leest u over de mogelijkheden die u met het script heeft. De klant kan direct betalen voor een bestelling die hij binnen uw internetshop doet. Elke keer ontvangt u een e-mail wanneer er producten worden besteld.

Er zijn gemakkelijk meerdere varianten van een product in het systeem te zetten. U kunt producten zo bijvoorbeeld in verschillende maten en kleuren aanbieden. Elke productvariant kunt u ook binnen uw voorraadbeheer betrekken.

U kunt alle aspecten van de webwinkel wijzigen met behulp van de beheeromgeving. Gedurende de installatie van de software maakt u het account aan waarmee u de webwinkel kunt beheren. U kunt met het beheerdersaccount op elk moment inloggen op het beheerpaneel. De internetshop kan zo op ieder gewenst tijdstip aangepast worden.