Snel een moderne startpagina website vormgeven

Het is niet ingewikkeld om een startpagina website in elkaar te zetten. Het is mogelijk om een startpaginascript ervoor in te zetten. Informatie over het script vindt u via een hieronder vermelde link. Op een startpagina website krijgen dochterpagina’s een eigen subdomein. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk. Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Wanneer u het juist script gebruikt, is dat eenvoudiger. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. U kunt er meer over lezen op Beheer eenvoudig een eigen portaal site. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Ook webhosting is tegenwoordig niet duur. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Deze kosten kunt u er dubbel en dwars uithalen met uw startpagina website. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.