Snel een moderne portaalwebsite runnen

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. Het is belangrijk dat u de juiste hulpmiddelen gebruikt. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Het is mogelijk om een startpagina website voor affiliate marketing te gebruiken. Als u de beschikking over het juiste PHP script heeft, dan is het kinderspel. Het plaatsen van een affiliate link werkt hetzelfde als het toevoegen van een gewone link.

Bent u benieuwd geworden naar een dergelijk PHP script? U zou dan Nieuwe startpagina eens kunnen bekijken. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. Via de site van de aanbieder kunt u dit script kopen. Na de betaling kunt u de bestanden van het PHP script meteen downloaden. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Maar dat zal tijd kosten. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.