Snel een eigen portaal site vormgeven

Het is per startpagina mogelijk om verschillende rubrieken te plaatsen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Per deelonderwerp kunnen meerdere backlinks worden geplaatst.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. De website aanmelden startpagina geeft u meer informatie over een script waarmee u een dergelijke website kunt realiseren. Daarin is ook een backlink opgenomen naar een pagina met meer informatie over het script.

Het is voor elke dochterpagina mogelijk om het kleurschema aan te passen. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. U kunt de aandacht van bezoekers zo naar een bepaalde categorie trekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd. Het script ondersteunt daarbij verschillende betaalproviders. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Naast reguliere links kunt u ook affiliate links plaatsen. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

De startpagina website bevat een aanmeldformulier waarmee nieuwe paginabeheerders zich kunnen registreren voor het aanmaken en het bewerken van een eigen startpagina. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. Door de juiste kleuren te gebruiken kunt u de focus van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toe halen.