Simpel uw bookmarks online op een rijtje

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina eigen startpagina samenstellen te vinden. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.