Realiseer uw moderne portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de juiste startpagina zien. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Een startpagina script kunt u zien als een beheersysteem voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Er zijn genoeg scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Bent u nieuwsgierig geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Het opzetten van je nieuwe portaalsite eens. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script schrijven. Het grote voordeel van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

U voegt simpel het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, op het moment dat u dat wilt. U kunt rubrieken verder voorzien van stukjes informatieve tekst. Wanneer u dat wilt dan kunt u eenvoudig een blokje met het meest recente nieuws toevoegen op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Tevens kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.