Realiseer uw eigen portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor amper geld reeds aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Via het artikel Aanmelden startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens makkelijk een eigen startpagina maken. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het script maakt het enorm gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een nieuwe banner is enorm simpel.