Realiseer gemakkelijk een uitgebreide portaal website

Het in elkaar zetten van een startpagina website is niet moeilijk. U zou van een startpagina script gebruik kunnen maken. Een link hieronder bevat informatie over het script. Op een startpagina website krijgen dochterpagina’s een eigen subdomein. Folders aanmaken voor de diverse dochterpagina’s is niet noodzakelijk.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Betaalbaar een moderne portaalsite oprichten. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Maar dat zal tijd kosten. Ook is kennis van PHP dan vereist. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Dat kan vrij eenvoudig met het betreffende script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.