Realiseer eenvoudig een uitgebreide portaal site

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Het artikel Beheer eenvoudig een moderne portaal site spreekt over een dergelijk script. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Maar dat zal tijd kosten. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.