Professionele website laten samenstellen met CMS programma

In het beheerpaneel kunnen per losse pagina de gegevens voor de zoekmachines worden ingesteld. U hoeft alleen de gegevens in te vullen en zich verder niet over de technische invulling te bekommeren. De metagegevens zullen op de juiste wijze worden doorgegeven door het content management systeem. Wilt u meer weten over content management systemen, dan is het goed om Betekenis CMS door te nemen.

Dit opent de mogelijkheid om via uw website producten en diensten te verkopen. U kunt de koper doorsturen naar een betaalscherm waarmee online kan worden betaald. Zowel Nederlandse als Belgische klanten hebben door het aantal ondersteunde betaal gateways zo mogelijkheden om te betalen op uw website. Het beheergedeelte van uw website zal uit verschillende beheerschermen bestaan. Ieder beheerscherm gaat over een afzonderlijk gedeelte van uw site. Kennis van de techniek is voor het aanpassen van uw site niet nodig. Een eigen website kan door iedereen op deze wijze begonnen worden.

Het is mogelijk om verschillende extensies toe te voegen aan het basissysteem. Er bestaat bijvoorbeeld een extensie waarmee u snel een linkportaal in elkaar zet. Tevens is er een extensie waarmee u een marktplaats website kunt opzetten. De extensies zijn stuk voor stuk in PHP ontwikkeld. Het CMS pakket wordt geleverd met een aantal layouts waaruit u een keuze kunt maken. Het beheergedeelte bestaat uit verschillende beheerschermen. Elk scherm zal zich beperken tot een los onderdeel van uw website. Voor het doorvoeren van een aanpassing is het niet nodig om verstand van de techniek te hebben. Een eigen website beginnen is zo voor iedereen vrij gemakkelijk te doen.

Ieder gedeelte van uw website heeft een eigen beheerscherm. Voor het doorvoeren van een aanpassing is het niet nodig om verstand van de techniek te hebben. Iedereen kan op deze wijze relatief eenvoudig een website beginnen.