Portaalsite samenstellen tips

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. U kunt meer lezen op Aanmelden startpagina als u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Het script biedt een aantal opties om met behulp van het internet geld te verdienen. Het biedt faciliteiten om simpel backlinks te verkopen. De prijs van een link is in de beheergedeelte behoorlijk eenvoudig in te stellen. Het instellen van de betaalkoppeling is niet behoorlijk ingewikkeld.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Het zal u verbazen hoe eenvoudig u dat regelt.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s zeer handig. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

We brachten u er eerder reeds van op de hoogte. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Bovendien zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Met het script kunt u een dergelijke widget heel eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Programmeerkennis is niet nodig. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat tevens zo geregeld.