Portaalsite realiseren info

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Startpagina script bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Bovendien mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het aanpassen van een startpagina is enorm simpel met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het is erg makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.