Portaalsite opzetten informatie

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan verder uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Een nieuwe startpagina website beginnen. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Ook mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte eenvoudig een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Een andere optie is het aanmaken van banners aan uw website. U kunt verder affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.