Portaalsite maken tips

Zoals u misschien weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken in het geval dat u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een webapplicatie voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Eigen startpagina kunt u lezen als u wel benieuwd bent naar zo een script. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. Het grote voordeel van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

U voegt simpel het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, in het geval dat u dat wilt. U kunt rubrieken verder voorzien van stukjes informatieve tekst. U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen in het geval dat u dat wilt. U kunt rubrieken daarnaast voorzien van stukjes informatieve tekst. Tevens kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.