Portaalsite maken informatie

Er wordt nog veel gebruik gemaakt van startpagina’s. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Wat men dikwijls over het hoofd ziet, is dat bovendien de broncode van de portaalsite om de zoveel tijd een update dient te krijgen.

Her en der is er een goed script te vinden. De verwijzing in het artikel Startpagina aanmaken kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Wat u verder nodig heeft is webhosting en een eigen domeinnaam. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Het installatie script wordt geactiveerd op het moment dat u de website voor het eerst bezoekt.

Waar u daarbij voordeel uit kunt halen is het beginnen van een eigen startpagina website. U heeft een eigen domein en webruimte ervoor nodig. Het is bovendien raadzaam om gebruik te maken van een startpaginascript. Een startpagina script bevat de benodigde functies voor het realiseren van een eigen startpagina website. Zelf een script ontwikkelen is dan niet meer nodig.

U kunt op een makkelijke manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. Met het startpaginascript heeft u de optie om links op uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan daarnaast de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek kiezen.

Het inlogsysteem is op een veilige manier in PHP in elkaar gezet. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Iemand met kwade bedoelingen kan zo niet makkelijk inbreken op uw website. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. Op deze manier zijn de kosten weer terug te verdienen.