Portaalsite beginnen info

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Up to date content is belangrijk. Maar wat vaak vergeten wordt, is regelmatig een update van de code uitvoeren.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u de pagina eens bekijken. Zonder dat u zelf een script hoeft te schrijven, kunt u direct beginnen met het inrichten van uw eigen startpagina website. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is voldoende om te werken met het startpaginascript. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina gemakkelijk een eigen subdomein toekennen. Een belangrijk onderdeel van het startpagina script is het koppelen van de dochterpagina aan het gekozen subdomein. Dit zorgt ervoor dat u na het aanschaffen van het startpaginascript direct met uw portaalwebsite aan de slag kunt.

Verschillende widgets zijn beschikbaar voor plaatsing op uw startpagina’s. Als gewenst kunt u nieuwsblokjes plaatsen op verschillende dochterpagina’s. Verder stukken tekst aanmaken is geen enkel probleem. Dit is tevens mogelijk voor de paginabeheerders die zich op uw website registreren via het aanmeldformulier.

U kunt op verschillende manieren geld verdienen met het startpagina script. Het is zowel mogelijk om linkjes te verkopen als om banners toe te voegen. Er is daarbij ondersteuning voor diverse betaalwijzen bij het plaatsen van een nieuwe link. De gewenste dochterpagina voor de link kan daarbij door de bezoeker eenvoudig worden geselecteerd.

U heeft geen kennis van HTML nodig. Een eigen startpagina website wordt zo tevens voor mensen zonder technische achtergrond mogelijk. Binnen korte tijd kunt u zelf een startpagina website online hebben. Tevens is de installatie erg gemakkelijk in elkaar gezet. De aanbieder heeft op de website de stappen voor de installatie staan. De benodigde webhosting is betaalbaar aan te schaffen.