Ontwikkel professioneel een nieuwe portaal website

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. U kunt de relevante zoektermen per dochterpagina invullen in het beheerpaneel. Zoekmachines weten zo de juiste zoektermen aan een dochterpagina te koppelen.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Ook wanneer u goed intenties heeft kan het zijn dat u de voorwaarden over het hoofd ziet en uw dochterpagina wordt verwijderd. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Eigen startpagina maken meer. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U bent dan niet afhankelijk van de voorwaarden van anderen. Online geld verdienen met uw startpagina website is goed te doen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Als de bezoeker geen link terug kan plaatsen, kan hij betalen voor de link. Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. Startpagina websites helpen dus niet alleen websites stijgen in de zoekmachines.