Ontwikkel je moderne startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn browser krijgt. Koopt u een kant en klaar startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte startpagina te zien krijgt. Met een al bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te ontwikkelen. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het artikel Startpagina website maken info. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. Een kant en klaar startpagina script aanschaffen zal goedkoper zijn dan een developer inhuren.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Daar men makkelijk een gebruiker kan registreren, is voldoende beveiliging van cruciaal belang voor uw startpagina website.