Ontwikkel eenvoudig een nieuwe portaal website

Een startpagina website opzetten is niet zo lastig. U kunt er een PHP script voor gebruiken. Een link hieronder bevat informatie over het script. Startpagina’s op uw website krijgen een uniek subdomein toegewezen. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk.Over zo een script kunt u meer lezen op de pagina die in dit artikel genoemd wordt. Op die pagina vindt u de benodigde informatie. U vindt er tevens een link naar een site waar u het script kunt aanschaffen.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Het artikel Professioneel een nieuwe startpagina site bouwen spreekt over een dergelijk script. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Deze opties zijn onderdeel van het script. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Links worden direct geplaatst na de betaling.