Ontwikkel een eigen portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. Er zijn verschillende dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Startpagina website beginnen tips meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan middels de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. Het is enorm simpel om een affiliate banner te plaatsen.