Nieuwe startpagina

Zou u graag een eigen startpagina website willen hebben? Er zal een programmeur te vinden zijn die het voor u wilt programmeren, maar vraag uzelf af of een eigen script nodig is. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een startpagina script. Het betreft een speciale vorm van CMS software. Het gaat niet om een gewone site maar een startpagina website die u daarmee maakt.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Na de installatie kunt u startpagina’s met het PHP script aanmaken. Iedereen die een startpagina wil aanmaken op uw website kan zich registreren. Het paradepaardje van de meeste startpagina scripts is toch wel de mogelijkheid om links te verkopen. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.