Nieuwe startpagina samenstellen

Een startpaginascript is puur bedoeld voor het maken van een nieuwe startpagina website. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Het is de website startpagina.nl die ermee begon. Veel websites hebben die typische opmaak overgenomen. Ook kan er een uniek subdomein aan uw startpagina worden gekoppeld. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.

Wilt u zelf met een eigen startpagina aan de slag, dan bevat het artikel Eigen startpagina maken goede tips. Als een bezoeker een account aanmaakt dan kan hij daarmee op uw site inloggen. Men kan inloggen met een eigen account en vervolgens een nieuwe startpagina aanmaken. De meeste scripts voor eigen startpagina website zullen in PHP gemaakt zijn. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. U dient het script te installeren op uw webhosting pakket. Eventueel kunt u ook ondersteuning bij de bouwer krijgen bij de installatie. Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Er is namelijk de mogelijkheid tot het verkopen van links via uw website. Het startpaginascript kan zelf controleren of betaling gelukt is. In dat geval wordt de link geplaatst. Het moet dan wel aantrekkelijk zijn voor mensen om te betalen voor links. Daarom is het belangrijk dat de website interessant is en voldoende bezoekers heeft.

Voor het bouwen van een kwalitatieve startpagina dient u een aantal zaken voor ogen te houden. Houd in het achterhoofd dat de startpagina er voor de bezoekers goed moet uitzien. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen. De kans is groot dat het om een Nederlandse startpagina gaat die u wilt bouwen. Dit komt omdat de persoon die ermee begon ook een Nederlandse website aan het bouwen was, namelijk startpagina.nl