Nieuwe startpagina online zetten

Het startpaginascript is een bijzondere vorm van een CMS systeem. Dit CMS programma is puur bedoeld voor het maken van uw eigen startpagina website. Meer erover kunt u vinden op de website Beheer van uw startpagina. Verschillende dochterpagina’s vormen samen de startpagina website. Deze dochterpagina’s omvatten doorgaans een enkel thema. Op een dochterpagina staan links vermeld.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen bovendien een startpagina aanmaken op uw website. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Met behulp van het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Er wordt doorgaans gezegd dat websites met voornamelijk links geen waarde meer hebben voor Google. Toch dragen links vanuit startpagina’s positief bij aan uw Google positie. Zo kunt u door waardevolle teksten te plaatsen op uw startpagina, toch een behoorlijke waarde creëren. Pakt u het zo aan, dan hebben startpagina’s voor linkbuilding toch nog een bepaalde waarde.

Het is misschien om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijkerwijs om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Daarbij kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een startpagina script kunt u aanschaffen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.