Nieuwe startpagina maken

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Deze optie is mogelijk. Zelfs op het moment dat u weinig technische kennis heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Meer informatie is op te vragen via Aanmelden startpagina. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Een dergelijk script is niet heel duur. Het script bevat een beheeromgeving waarmee u startpagina’s aanmaakt.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. Met een instelling in de beheergedeelte kunt u het registratieformulier openzetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt in het geval dat beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.