Nieuwe startpagina bouwen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Deze optie is er ook voor u. Zelfs wanneer u amper technische kennis heeft. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via de link naar de pagina eigen startpagina samenstellen komt u aan meer informatie. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Het script bevat een beheerpaneel waarmee u startpagina’s aanmaakt.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Door eenvoudigweg een instelling te veranderen zet u het aanmeldformulier open. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Een link kan zowel op de homepage wanneer op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. U kunt indien beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.