Mijn Eigen Advertentie Website Opzetten

Met behulp van een marktplaats script kunt u simpel een eigen marktplaats beginnen. Via dit PHP script kunt u vanuit een beheerpaneel het beheer doen. Via dit paneel voert u op een simpele manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Een betaalde rubriek toevoegen is middels de beheeromgeving vrij gemakkelijk te doen. Daarnaast een kleur is zo simpel aan te passen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Via uw website kunnen spullen te koop worden aangeboden middels advertenties. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van . Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Het systeem waar u via de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag bovendien hier meer over. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Op deze slimme kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u simpel in met behulp van het beheerpaneel. U brengt op makkelijke slimme een verandering aan op uw website. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Met een eigen account is een advertentie plaatsen mogelijk.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Hierop kan de adverteerder reageren. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.