Mijn Eigen Advertentie Site

Begint u een eigen marktplaats, dan is het niet nodig om zelf een PHP script te bouwen. Er bestaan al PHP scripts waarmee u zonder diepgaande kennis over websites maken toch heel makkelijk een eigen marktplaats begint. Vaak wordt met zo een script een beheerdersomgeving ter beschikking gesteld. Hiermee wijzigt u de website heel makkelijk.

Door de beheeromgeving is een aanpassing doorvoeren een peuleschil. heeft. De advertentie website inrichten zodat deze op een specifieke markt aansluit is prima met het marktplaats script te doen. Wilt u een dergelijk scripts eens bekijken, dan zou u eens naar de pagina Eigen Markplaats Realiseren moeten gaan. De kosten van het script verdient u vaak dubbel en dwars terug. U kunt met het marktplaats script geld verdienen met betaalde rubrieken en met de weergave van een telefoonnummer of website bij een advertentie.

Bent u nog niet overtuigd bedenk dan wat een eigen marktplaats betekent voor uw online aanwezigheid. Anderen stellen in feite de content van uw website samen. Want iedere advertentie die wordt aangemaakt, is extra website content. Op deze manier kunt u uw tijd stoppen in het zorgen voor bezoekers en adverteerders op de website.

Naast een marktplaats script heeft u ook een eigen domeinnaam en webruimte nodig. Binnen een mum van tijd heeft u de kosten van het script terugverdiend. Ook zijn de kosten voor webhosting en het domein op deze wijze terug te verdienen. De hele gedachte achter het script is dat u meer aan het script verdient dan dat het draaien van het script u kost. Het is mogelijk om het marktplaats CMS script zo in te stellen dat er zuinig met uw schijfruimte wordt omgegaan. U kunt bijvoorbeeld het maximaal toegestane aantal foto’s bij een advertentie instellen. Het script is ook zo in te stellen dat oude advertenties sneller uit de database worden verwijderd. Zelf hoeft u dus niet veel te doen qua opschoningsacties.