Makkelijk een eigen portaal site bouwen

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de ranking van websites te verhogen? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. Zowel het toevoegen van affiliate links als reguliere links is mogelijk.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Als pagina beheerder kan men een eigen startpagina samenstellen. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. U maakt dan een besloten website. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie over een startpagina script.

Het is mogelijk om categorieën aan te maken op de verschillende dochterpagina’s. De linkjes worden binnen deze rubrieken toegevoegd. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. U heeft zo een grote mate van controle over de HTML code.

U kunt een subdomein aanmaken voor iedere individuele startpagina. U kunt zo belangrijke zoekwoorden ook nog eens in de URL van de dochterpagina verwerken. Het komt de ranking van de op uw startpagina site vermelde websites ten goede. De links staan immers op een pagina die een soortgelijk thema heeft.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. U kunt backlinks verkopen. Ook kunt u affiliate banners aan uw startpagina website toevoegen. U verdient een commissie per verkoop wanneer er sprake is van affiliate marketing. Tradedoubler en Daisycon zijn voorbeelden van netwerken waarbij u zich kunt aanmelden als publisher. Op deze wijze zijn de aanschafkosten van het script weer terug te verdienen.