Maak uw eigen startpagina

Een bijzonder CMS programma is het startpaginascript. Of een bestaande startpagina website wordt overgezet naar een nieuw PHP script. De website is ingedeeld in startpagina’s die individueel een eigen thema hebben. Voor een eigen startpagina website maken kunt u meer tips vinden in het artikel Nieuwe startpagina maken.

Door het registratieformulier in te vullen maakt u een account aan op een startpagina website. Met dit account kan men inloggen op de startpagina website. Eenmaal ingelogd dan kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.

Meestal zal een dergelijk startpagina CMS script in PHP geschreven zijn. Verder zal er een database nodig zijn waarin het startpagina script gegevens kan opslaan. Het kan geen kwaad om aan de ontwikkelaar te vragen voor welke hosting het script geschikt is. Via de link in dit artikel vindt u een goed script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Houd wel in het achterhoofd dat men doorgaans alleen zal betalen voor de plaatsing van links op goed bezochte websites.

Richt uw aandacht op de bezoeker van een startpagina. Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina.

De layout is een Nederland iets en de website startpagina.nl is ermee begonnen. Meestal mag u een subdomein voor uw nieuwe startpagina kiezen. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.