Maak uw eigen marktplaats

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het aanschaffen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Een adverteerder kan simpel een nieuwe advertentie aanmaken op uw advertentie website. Met behulp van een reactieformulier kan er makkelijk een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Het artikel Een eigen marktplaats maken wijst u op een geschikt marktplaats script. Aan de extra opties bij het toevoegen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. U krijgt de optie om betaalde rubrieken aan te maken op uw marktplaats website. U kunt met uw advertentie website verschillende betaalmethoden ondersteunen. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

U krijgt ook de mogelijkheid om eenvoudige banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Verder kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er verder voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats PHP script is ook rekening met zoekmachines gehouden. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Deze zijn later met behulp van de beheergedeelte eenvoudig te wijzigen, indien de behoefte daarvoor ontstaat. Per afzonderlijke rubriek kunt u tevens meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.