Maak snel een nieuwe portaal site

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Zulke backlinks vergroten de online vindbaarheid van de vermelde websites. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo is Startpagina script installatie een erg informatief artikel. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. Spam wordt daarnaast zoveel mogelijk tegengehouden.