Maak professioneel een uitgebreide portaalsite

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Ik kan u verderop in dit artikel een script adviseren waarmee dat eenvoudig te realiseren is. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.