Maak makkelijk een moderne portaal site

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. En heel nieuw script laten ontwikkelen is niet noodzakelijk. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op aanmelden startpagina.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Mocht u het script nog niet willen aanschaffen, dan zijn er voldoende startpagina sites waar u zelf een idee kunt krijgen van de look en feel.