Maak gemakkelijk een uitgebreide portaalsite

Een online inkomen kan op diverse wijzen worden gerealiseerd. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Genoeg bezoekers op uw website hebben is daarbij erg belangrijk. Een hogere positie in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Het is daarbij interessant om linkjes naar uw eigen website te hebben. Een manier om backlinks te scoren is het aanmaken van een eigen startpagina.

Via de backlinks op startpagina websites kan er een hogere ranking binnen de zoekmachines gehaald worden. U kunt in het artikel aanmelden startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. U kunt de aandacht van bezoekers zo naar een bepaalde categorie trekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. U kunt de adresgegevens en de BTW-gegevens invullen van uw bedrijf, welke bovenaan iedere factuur zullen worden weergegeven. De factuur zal per e-mail naar de klant worden verstuurd zodra de betaling binnen is.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.