Maak eenvoudig een nieuwe portaalwebsite

Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Op eigen startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.