Maak eenvoudig een eigen portaal site

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op marktplaats script kopen.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.