Je nieuwe portaalsite bouwen

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is ook veilig in elkaar gezet.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Er zijn genoeg scripts te aan te schaffen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Startpagina website maken informatie kunt u lezen wanneer u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. Zo een script bevat de functionaliteiten die vereist zijn voor een eigen startpagina website. Met een al bestaand startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

Het plaatsen van een nieuwsblokje is makkelijk te doen. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Met het startpagina script is het tevens mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.